Glamorous + Camping = GLAMPING
Campa i tält betyder inte att det behöver vara obekvämt.
På Tredenborg erbjuder vi tio stora canvastält som alla är placerade i ett lugnt område precis intill havet. Tälten är gjorda av robust canvastyg av hög kvalitet, som lätt står emot både regn och vind. Fyra vuxna får bekvämt plats i de ca 30 kvm rymliga tälten, som är uppvärmda med element och andas genom tyget. Alla tält har myggnät och är mysigt och personligt inredda. I varje tält ingår bland annat; bäddad dubbelsäng med tjocka täcken och sköna kuddar, (två extrasängar finns), handdukar, plädar, lampor, bord, stolar, litet kylskåp, matta, lyktor, ljusslingor, bord utanför tältet med mera. Vi har en uppsättning för fyra: tallrikar, assietter, djupa tallrikar, bestick, glas, muggar mm.

Man får gärna grilla utanför sitt tält, alternativt laga mat i vårt allmänna kök intill receptionens uteservering. 
Här finns spisar, ungar, micro, bord/stolar, soffa mm. 
Vi har två restauranger på området. Självklart är ni välkomna att äta eller hämta mat från någon av våra restauranger.

Hundar är välkomna i tälten.
Vid avresa så är det kanon om ni har diskat det ni har använt och ställt iordning inne i tältet. I priset ingår slutstädning av oss. Om något går sönder i tälten meddela gärna receptionen (ni blir inte betalningsskyldiga). 

Att tänka på. Glampingtälten må vara inredda som hotellrum - men det har mycket tunnare "väggar". Därför är det viktigt att ni respekterar att det ska vara tyst efter 23:00. Vi har en stör-jour som ni kan ringa om det är för högljutt: 0708-130830. Om ett sällskap lämnar campingen pga. störning, betalar de som fört oväsen så många nätter som gästen skulle ha bott.

Njut av lugnet på Tredenborg.

Närmre naturen än så här är svårt att slå.
Niklas Kämpargård