Information
Adress & telefonnummer
Tredenborgs camping
Tredenborgsvägen 8231
294 36 Sölvesborg

www.tredenborg.com
epost: info(a)tredenborg.com
tel: 0456-12116
jour: 0708-130830

Öppettider
Tredenborgs Camping 1 april och stänger den 30 september.
På campingen råder familjekaraktär varför tystnad, stillhet och ro skall råda mellan klockan 23.00-07.00. Detta innebär att fester m.m. ej får pågå efter 23.00. Samma tider gäller bilkörning på området.

Incheckning
Campingtompter 12:00.
Stugor 14:00.
Glamping 15:00.

Utcheckning
12.00 för både campingtomter, stugor och Glamping.
Vid förlängt boende på campingtomt var god kontakta receptionen i god tid dock senast 11.00 samma dag.

Hundar
Hundar är välkomna på campingen, i reception och NyBrygget Café & Bar (både inne och ute).
De skall alltid hållas kopplade och under uppsikt. Tänk också på att skälliga hundar är ett irritationsmoment för andra gäster. Hundlatriner finns uppsatta längs promenadvägen genom campingen, liksom på nedre ängen på Gröna området. Hundbajspåsar finns att köpa i receptionen/butiken. Kommunens hundbad ligger i direkt anslutning till campingen och är utmärkt med en skylt. Här liksom i övrigt gäller att hundarna skall vara under uppsikt och kopplade. Undantag när hundarna badar, då de inte behöver vara kopplade. Hunddusch finns på baksidan av det stora servicehuset.

Uthyrning
Vi har uthyrning av elcyklar, kanoter och stand up paddle boards (SUP).  Seg-Ways kan man hyra via SmartaProdukter - och då kontaktas Henrik direkt. Vanliga cyklar lånar vi ut gratis.
Vi samarbetar med
SeaSick, som hyr ut SUP:ar och kayaker nere på vår strand. Se deras hemsida för priser. 

Internet
På campingområdet går det att koppla upp sig mot vårt trådlösa nätverk. Vi har ett öppet nätverk: CloudTredenborg, inget lösenord behövs. 

Övrigt
Nybakade frukost-frallor till försäljning under mitten av maj, samt hela juni, juli och halva augusti i cafét NyBrygget (i receptionsbyggnaden).

Café Nybrygget & butik i receptionen
I receptionsbyggnaden finner ni vårt café NyBrygget, samt en butik (reception) med ett lättare utbud av varor som passar campinglivet. Det finns även en stor uteservering för att njuta av nybakad fika, luncher, middagar och dryck, precis intill minigolfen.

Badplats
Långgrunt bad vid sandstrand för barnfamiljer.  Längre ut på udden finns en 55 m lång badbrygga. Tredenborg har fått "Utmärkt Kvalitet" från Havs & Vattenmyndigheten.

Aktiviteter
Vid receptionen finns uthyrning av bland annat; minigolf, trampbilar, cyklar och kanoter.

Postlåda, tvättstuga, brandsläckare
Postlåda finns vid infarten till campingen. Denna töms måndag – fredag. Frimärken finns att köpa i receptionen.
Tider till tvättstugan samt tvättmedel/sköljmedel finns till försäljning i receptionen.
Brandsläckare finns på varje servicehus. Se kartan.

Bank
Campingen tar emot Swishbetalningar samt de flesta kreditkort. Det går inte at ta ut pengar på campingen. Närmaste bank och bankautomat finns i Sölvesborg.