SWEDEN ROCK 2022
Stugor är fullbokade. Campingplatser finns lediga.
Vi erbjuder busstransfer till/från Sweden Rock.

BOKNINGSREGLER

Bokning
Vid bokning utfärdas i regel en bokningsbekräftelse som skickas till gästen via e-post. Kika i skräpboxen om ni inte hittar bekräftelsen. Betalning i fullo sker vid incheckning.
Avbeställning
På Tredenborg är vi generösa vad det gäller avbokning. Det går bra att avboka er vistelse fram till dagen innan ankomst kl. 18:00. Ring eller maila dock så snart ni vet med er att ni behöver avboka. På så vis har vi tid att förhoppningsvis omboka er plats.
Incheckning
Tidigast 12:00 för campingtomter, 14:00 i stugor och 15:00 i våra Glampingtält. Sena ankomster bör meddelas till receptionen. Ring jour om det mycket sen incheckning: 0708-130830.
Utcheckning
Senast 12:00 för campingtomter, stugor och Glamping. Vid förlängt boende var god kontakta receptionen i god tid. Vid försenad utcheckning äger Tredenborgs camping rätt att debitera ytterligare en dygnsavgift.

Vid avresa ska tomten lämnas väl städat och iordningställt skick. Har så inte skett, utför campingen arbetet och fakturerar gästen med 1 000:-/påbörjad timme. Glöm inte att lämna tillbaka elnyckel och plastkort i receptionen.

KONTAKT

Om du har gjort din bokning online eller har frågor kring camping-kortet/appen, så ringer ni camping.se på telefonnummer: 0771 - 117 117. Öppet vardagar 08.00-18.00.

På Camping.se´s gästservicesida hittar du mer information och hjälp.


Om du bokat via telefon eller epost direkt med oss på campingen kan ni kontakta oss via epost eller telefon. Vi rekommenderar epost, då vi har svårt att besvara telefon under högsäsong.
Epost: info(a)tredenborg.com. Telefon: 0456-12116. 

Camping-kortet har tagit steget in i den digitala världen. Nu används inte plastkortet längre, utan du laddar enkelt ner appen istället. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du antingen ha laddat ner Camping-ID eller Camping Key Europe.

Vad är då skillnaden mellan dessa två?
Det gemensamma är att laddar ner appen på på App Store eller Google Play. Alternativt hjälper receptionen dig med detta när du checkar in.

CAMPING-ID kostar ingenting. Här har du koll på din campinghistorik. Här samlas dina in-och utcheckningar på campingplatser och de presenteras i en lättillgänglig loggbok.
CAMPIMG KEY EUROPE (CKE) kostar 199 kr och betalas i appen eller i receptionen.
CKE kan aktiveras på upp till tre enheter samtidigt. Även här får du en loggbok.
Du får även tillgång till boenderabatter på drygt 3000 campingplatser, andra förmånliga rabatter och erbjudanden samt en ansvars-och olycksfallsförsäkring som gäller för hela familjen. Du får även campingkatalogen Svensk Camping kostnadsfritt direkt hem till dig i brevlådan under februari-mars (ord. pris 99 kr).